Божествените цици, Неземните цици и Яките цици…


Сдъвкан накратко тезис, който издигнах в доказателство чрез творчество на Шекспир и причината за всичките беди и комедии, които съпътстват текстове му. Трудния климатичен период от годината, в който се нагаждаме към изобилието от слънчеви лъчи и 90% влажност на въздуха предизвикаха следните съждения… Става въпрос за – Божествените цици, Неземните цици, Яките цици и “циците един път” носещи общото наименование – релативистки цици, тъй като за обяснение на техните свойства и значение им се прибягва до услугите на общата теория и специалната теория на циците. Те притежават редки интересни свойства, но може би най-интересените от тях са:

– циците нямат свян.- циците имат определн ензимен коефициент на пръстови отпечатаци и когато той бъде изхабен, циците започват да отблъскват, вместо да привличат.

– те, подобно на 12 тонна месингова камбана, звънтят в главите на мъжете и бурно отнасят нечестивите им помисли далеч на юг, спрямо неокортекса в черепните им кутии.

– циците имат характерен импулсен придатък за смайване, който най-често сваля границата на доверие и предизвиква волтова дъга в енергийното поле на мъжките погледи.


В общи линии, затвърждава се изказа, че няма смисъл да се борите с тях. Просто трябва да постъпите като Уилям Ш. и да си спомните края на “Ромео и Жулиета”:

И няма Любов, по-голяма и по-клета от тази, към циците на Жулиета…


Бахти яките цици!

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of